5.4.07

XARXA DE DONES

Hi ha una xarxa real i efectiva de dones que va més enllà de pertenença a un o altre partit polític o moviment social. Quin plaer poder despenjar el telèfon i saber que a l'altre banda sempre hi ha una amiga, una companya, que comparteix amb tú els teus neguits, els teus interrogants, les teves alegries. Que t'escolta i que deixa de costat les seves cabòries per anar desgranant una a una les teves i fer-te veura la trivialitat de moltes situacions.
Hem de continuar amb aquesta xarxa, informal, però molt important. Quant hi ha tantes queixes sobre la individualització de la societat, la fredor de les relacions humanes,la competitivitat el que cada cop tothom va més a la seva, que n'és d'important aquesta malla de dones!.
Nosaltres hem de continuar teixint i fent que la xarxa sigui cada cop més gran i anar aixoplugant cada cop a més dones. És important saber-se part d'un moviment en constant evolució, a on cada una i totes juntes comptem, i ho fem com a persones i a més sense necessitat de posar-nos pals a la roda unes a les altres, sense cops de colze, sense tants "sense". Un moviment que no té necessitat de demostrar poder, aquest poder que massa sovint es basa en aixafar a qui està al teu costat per sentir-te superior, perquè el nostre poder és el saber que ens tenim unes a les altres

2 comentaris:

Lucía Solís ha dit...

Completament d'acord, Amor! Som moltes les dones que practiquem aquesta solidaritat entre nosaltres. Les xarxes que hem teixit les dones des de sempre ens han portat a ser on som. M'agradaria molt encetar una reflexió més profunda sobre aquest tema... Ens hi posem?
Ah! Quan facis un comentari al meu bloc, identifica't amb el correu que tens com a usuària de Blogger i farà un link al teu bloc.
Un petonàs

Anònim ha dit...

cake toppersซันคลาร่าของแท้

Stoke boss Tony Pulis has underlined his plans to bring in some more new faces before the transfer window closes,steroids and Woodgate is looking forward to seeing how he develops the squad."I think we're going to add to the squad,wthout a prescription which is good," he said. "The players work their socks off every day in training so if we build the squad it'll be even better."