17.3.07

LLEI D'IGUALTAT

LES DONES ENS HEM DE FELICITAR, S'HA APROVAT LA LLEI D'IGUALTAT.
No es gens estrany que el partit dretà, el PP, no hagi estat d'acord amb aquesta llei i a més els seus dirigents, tant homes com dones, han anant fent declaracions tristes i ocurrents. Sabem que forma part de la seva campanya de desgast del govern d'en Zapatero però per a nosaltres,`per la gent progressista i per sobre de tot per a les dones feministes és un insult aquest menyspreu cap aquesta conquesta, que és l'aprovació de la llei.
Sabem que darrera de cada nova llei progressista hi ha el treball, la reivindicació, l'esforç i lluita de moltes persones. Això és el que significa tenir reconeguda la igualtat per llei.
No ha estat un camí fàcil, i ara, ve la part pragmàtica, que és la seva aplicació i desenvolupament.
El nostre treball en aquest moment és aquest, crear els mecanismes pel reconeixement de la plena ciutadania del cinquanta per cent de la humanitat, que sóm les dones. L'èxit de la nostre tasca serà el dia que no faci falta tenir mecanismes per garantir una societat sense cap tipus de discriminació

1 comentari:

Anònim ha dit...

Amor,
Navegar por internet me ha puesto de nuevo sobre tu pista.
Desde los tiempos en que participabas activamente de los compromisos de las mujeres luchadoras no sabía de tí. Pero veo que sigues en la brecha, aunque no sé si elegistes el mejor lugar para desarrollar la lucha por la emancipación social de las mujeres que tantas veces y repetidamente es ingrato para muchas.
Un fuerte abrazo de tu antigua amiga que no te olvida.
Margarita.