4.2.08

TRENTA ANYS

El passat dia 30 la Violeta, la meva filla, ha fet trenta anys. No la he pogut abraçar perquè està lluny de Sant Boi però amb aquestes ratlles li vull retre el meu reconeixement i la meva admiració per ser com és.
Sota la seva timidesa, ho és, hi ha una dona forta amb les idees clares. Ha fet el seu camí lluny de la protecció del seu pare i de la meva i ha aconseguit allò que s’ha proposat.
Tendim molt, la gent adulta a etiquetar, a qui és filla o fill únic, de consentit, mimat en excés i així un nombre important d’etiquetes. Hi com sempre, hi ha qui sí i hi ha qui no.
Ella diu que no oblidarà mai aquest aniversari i jo penso que no oblidaré mai el dia que va néixer, les sensacions, emocions, pors, il·lusió que em va produir quant la van posar, acabada de néixer, en els meus braços

3 comentaris:

Lucía Solís ha dit...

Hola Amor,
Felicitats!!! Per l'aniversari de la Violeta, pel teu (les mares també comoplim anys amb les filles)i per com parles de la teva filla. Personalment l'he conegut poquet però a través teu m'he fet la idea de com és la Violeta, un encant.

Unknown ha dit...

Hola MAREEEE!!! Moltes gràcies! Perdona que hagi vist aquesta felicitació tan tard! Ja saps com sóc...Per sort he après a creure més en mi mateixa, de manera que certs comentaris els puc sentir (oir,perquè quedi clar..jiji)però definitivament no escoltar. Només un mateix sap el que és capaç de fer, sense importar el què diran. Ara he començat un nou camí i no el vull deixar... Tot això no hauria estat possible sense el teu suport, les teves paraules de consòl i la teva comprensió, tan carinyosamet maternal. Per tot això i per tot el que has fet i aconseguit només et puc dir que T'ADMIRO molt! Un petó molt fort a totes les dones d'aquest món!

Carme Sànchez Martín ha dit...

Bufa! la Violeta ja n'ha fet 30. com passa el temps!!!!

Felicitats Violeta i també Felicitats a la mare. Petons a les dues!!!