3.2.08

ANIVERSARI
L’Anna, l’Anna Campoy, ha fet 50 anys i ho ha celebrat rodejada de la seva família i de moltes amigues i amics que ens l’estimem.
L’Anna es d’aquelles dones entranyables que es fan estimar en quant la coneixes. És amiga de les seves amigues, es solidaritza amb tothom i amb totes les causes que tenen a veure amb les desigualtats. Ella mai es dóna cap importància, com diem moltes vegades , “no va de res” i és que no necessita anar de res. És una dona d’esquerres, de conviccions i ho demostra amb el seu fer, amb les seves accions.
Anna, un cop més que en compleixis molts més i no canviïs, persones, dones autèntiques com tu en queden molt poques

4 comentaris:

mewmewmew ha dit...

Com ja saps és un món de reflexió, de pensament, d'opinió, de informació (sovint parcial), etz., etz. pèro amb la completa llibertat de reflexar el que realment volem sense esperar una trascendencia especial.


penis growth pills
Lil Wayne mixtapes

thrillpier ha dit...

ployer has to apply for the work permit for his
employees. Depending on the location of the company’s
headquarters, the app.
porcelain marker boardschords

mitomsong ha dit...

veneers san diegoHouston Tummy TuckBEIRUT, Lebanon — Syria’s downward spiral into more hellish conflict in cities like Homs has provoked a new surge of outrage around the world, with Arab and many Western countries searching for new ways to support protesters and activist groups coming under the government’s increasingly lethal assault.

createforumsfree ha dit...

If you
don't know what keywords are popular, do a search online. Learn the buzzwords if you don't
know them already.
hotels in goaeames office chair