17.9.07

NOU CURS

El mes de setembre es caracteritza per tancar l’etapa de vacances i engegar el nou curs a tots els àmbits, escolar, social i polític.
El món acadèmic es posa en marxa després de la parada de descans estiuenc, Així mateix les associacions, organitzacions socials en general, reprenen les seves tasques i programen el nou calendari d’activitats. També l’àmbit polític s’activa i les agendes, que durant l’agost han estat relaxades, s’omplen d’activitat.
Per a la gent del PSC començar el setembre és tenir posada la mirada en la nostra trobada d’esbarjo anual que és la Festa de la Rosa. Cada any, faci sol o plogui, ens reunim a Gavà. És un esdeveniment distès, relaxat i a on ens trobem moltes companyes i companys, que sovint, la resta de l’any és difícil coincidir.
Evidentment també hi ha míting polític i ahir ens van parlar l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, l’actual ministra d’habitatge, Carme Chacon, el president de la Generalitat i primer secretari del PSC, José Montilla i per últim el president de l’estat, en José Luís Rodríguez Zapatero. Hi ha qui diu que va fer un discurs molt complaent amb Catalunya, però és que després de l’estiu que hem passat, amb tanta notícia negativa, apagada de llum a Barcelona, trens que no funcionan, caravanes de cotxes amb autopistas de pagament, …., ens feia falta sentir que les coses milloraran d’aquí a no massa temps i tindrem les infraestructures que necessitem pel nostre total desenvolupament.
Fem molt de discurs sobre la conveniència d’utilitzar els mitjans de transport públic i per això hem de tenir la seguretat que funcionaran i qui més ho hem de garantir som la gent d’esquerres.

2 comentaris:

Lucía Solís ha dit...

Jo també necessito una mica d'optimisme en la meva vida. Sóc usuària de Renfe i encara que he tingut sort i no he patit massa retards, entenc a la gent que es troba amb problemes diaris.
Segur que quan acabin les obres tot anirà millor!!!

Carme Sànchez Martín ha dit...

Siguem optimistes!
Espero amb candeletes que arribi desembre per una raó prou important: l'AVE arriba a BCN! I segons els experts la millora de rodalies serà un fet i a més ja no haurem de fer cues al Prat per anar a Madrid...